EXTRAESCOLARS 2021-2022

L’AMPA de l’institut Vilamajor té com a objectiu prioritari fomentar el desenvolupament integral dels alumnes, per això volem col·laborar en les diferents àrees de coneixement amb un complet programa d’activitats extraescolars, dissenyades segons els trets que defineixen el model educatiu del centre. Treballarem amb els nostres alumnes en el desenvolupament d’habilitats que els ajudi a enfrontar-se als canvis constants i als reptes del segle XXI.

La creativitat i la innovació, el pensament crític, la resolució de problemes, les habilitats de comunicació, la col·laboració i el treball en equip són essencials a la seva formació. Així com la motivació i l’interès per a l’activitat, són imprescindibles per a que l’alumne aprofiti al màxim totes les seves possibilitats.

I perquè cada noi/noia té una activitat extraescolar especialment dissenyada per a ell/ella…

– Promocionem l’activitat artística a través d’activitats musicals.

– Potenciem les matèries que puguin, en algun moment, tenir certa dificultat per als nostres alumnes, especialment assignatures com les matemàtiques, la física i la química.

Incentivem les segones llengües amb classes d’anglès i de xinès.

Les activitats extraescolars es realitzaran a les tardes fora de l’horari escolar, les activitats de repàs i d’aprenentatge de llengües seran exclusivament online. En el cas de les activitats musicals, s’impartiran majoritàriament online però es reserva la possibilitat d’organitzar sessions presencials acordades amb els alumnes i les famílies a l’Escola de Música MicroSons (Sant Antoni de Vilamajor). Totes començaran a l’octubre i acabaran a finals de maig.

Les activitats tindran un caràcter pràctic i amè i els grups seran reduïts i distribuïts per rangs edat i/o nivell acadèmic per a facilitar l’aprenentatge individual de cada participant.

Perquè les activitats es realitzin, es requereix tant un nombre mínim, com un màxim d’alumnes a cada trimestre.

La reserva és per trimestre i el pagament, mensual.

REPÀS

Aquesta activitat està destinada a aquells alumnes que en algun moment del seu procés d’aprenentatge, trobin dubtes o problemes que a la classe no sàpiguen resoldre. Aquestes classes reforcen a l’alumne i els hi dona estratègies per a superar exàmens i dubtes a l’hora de fer deures. Les classes de repàs tindran una durada d’1 hora, estan subvencionades al 50% per l’AMPA, i els horaris disponibles són els següents:

  • matemàtiques ESO: dilluns de 16h a 17h (codi d’activitat: MATEMÀTIQUES_ESO),
  • matemàtiques batxillerat: dijous de 16h a 17h (codi d’activitat: MATEMÀTIQUES_BAT),
  • física ESO: dilluns de 16h a 17h (codi d’activitat: FÍSICA_ESO),
  • física batxillerat: dijous de 16h a 17h (codi d’activitat: FÍSICA_BAT),
  • química ESO: dilluns de 16h a 17h (codis d’activitat: QUÍMICA_ESO),
  • química batxillerat: dijous de 16h a 17h (codi d’activitat: QUÍMICA_BAT).

Mínim de 6 alumnes i màxim de 8 per classe.
Preu mensual de 15€.

ANGLÈS

El llenguatge universal! A vegades aquest idioma costa tirar-lo endavant. Amb aquestes classes, volem ajudar als alumnes a resoldre dubtes, per poder així, fer els deures amb comoditat i donar un reforç per aprovar els exàmens ).Si el teu nivell és bo, t’oferim l’oportunitat de progressar més i millor perquè et puguis treure una titulació acadèmica sense sortir de l’institut. Les classes d’anglès duraran 1 hora i estan subvencionades al 50% per l’AMPA. Els horaris disponibles són els següents:

  • anglès ESO: dimarts de 16h a 17h (codi d’activitat: ANGLÈS_ESO),
  • anglès batxillerat: dimecres de 16h a 17h (codi d’activitat: ANGLÈS_BAT)

Mínim de 6 alumnes i màxim de 8 per classe.
Preu mensual de 15€.