EXTRAESCOLARS 2020-2021

L’AMPA de l’institut Vilamajor té com a objectiu prioritari fomentar el desenvolupament integral dels alumnes, per això volem col·laborar en les diferents àrees de coneixement amb un complet programa d’activitats extraescolars, dissenyades segons els trets que defineixen el model educatiu del centre. Treballarem amb els nostres alumnes en el desenvolupament d’habilitats que els ajudi a enfrontar-se als canvis constants i als reptes del segle XXI.

La creativitat i la innovació, el pensament crític, la resolució de problemes, les habilitats de comunicació, la col·laboració i el treball en equip són essencials a la seva formació. Així com la motivació i l’interès per a l’activitat, són imprescindibles per a que l’alumne aprofiti al màxim totes les seves possibilitats.

I perquè cada noi/noia té una activitat extraescolar especialment dissenyada per a ell/ella…

– Promocionem l’activitat artística a través d’activitats musicals.

– Potenciem les matèries que puguin, en algun moment, tenir certa dificultat per als nostres alumnes, especialment assignatures com les matemàtiques, la física i la química.

Incentivem les segones llengües amb classes d’anglès i de xinès.

Les activitats extraescolars es realitzaran a les tardes fora de l’horari escolar, les activitats de repàs i d’aprenentatge de llengües seran exclusivament online. En el cas de les activitats musicals, s’impartiran majoritàriament online però es reserva la possibilitat d’organitzar sessions presencials acordades amb els alumnes i les famílies a l’Escola de Música MicroSons (Sant Antoni de Vilamajor). Totes començaran a l’octubre i acabaran a finals de maig.

Les activitats tindran un caràcter pràctic i amè i els grups seran reduïts i distribuïts per rangs edat i/o nivell acadèmic per a facilitar l’aprenentatge individual de cada participant.

Perquè les activitats es realitzin, es requereix tant un nombre mínim, com un màxim d’alumnes a cada trimestre.

La reserva és per trimestre i el pagament, mensual.

REPÀS

Aquesta activitat està destinada a aquells alumnes que en algun moment del seu procés d’aprenentatge, trobin dubtes o problemes que a la classe no sàpiguen resoldre. Aquestes classes reforcen a l’alumne i els hi dona estratègies per a superar exàmens i dubtes a l’hora de fer deures. Les classes de repàs tindran una durada d’1 hora, estan subvencionades al 50% per l’AMPA, i els horaris disponibles són els següents:

  • matemàtiques ESO: dilluns de 16h a 17h (codi d’activitat: MATEMÀTIQUES_ESO),
  • matemàtiques batxillerat: dimecres de 16h a 17h (codi d’activitat: MATEMÀTIQUES_BAT),
  • física ESO: dilluns de 16h a 17h (codi d’activitat: FÍSICA_ESO),
  • física batxillerat: dimecres de 16h a 17h (codi d’activitat: FÍSICA_BAT),
  • química ESO: dilluns de 16h a 17h (codis d’activitat: QUÍMICA_ESO),
  • química batxillerat: dimecres de 16h a 17h (codi d’activitat: QUÍMICA_BAT).

Mínim de 6 alumnes i màxim de 8 per classe.
Preu mensual de 15€.

ANGLÈS

El llenguatge universal! A vegades aquest idioma costa tirar-lo endavant. Amb aquestes classes, volem ajudar als alumnes a resoldre dubtes, per poder així, fer els deures amb comoditat i donar un reforç per aprovar els exàmens ).Si el teu nivell és bo, t’oferim l’oportunitat de progressar més i millor perquè et puguis treure una titulació acadèmica sense sortir de l’institut. Les classes d’anglès duraran 1 hora i estan subvencionades al 50% per l’AMPA. Els horaris disponibles són els següents:

  • anglès ESO: dilluns o dimecres de 16h a 17h (codi d’activitat: ANGLÈS_ESO),
  • anglès batxillerat: dimarts o dijous de 16h a 17h (codi d’activitat: ANGLÈS_BAT)

Mínim de 6 alumnes i màxim de 8 per classe.
Preu mensual de 15€.

INICIACIÓ AL XINÈS
Sent la segona llengua més parlada del món, està esdevenint un criteri per trobar una bona feina. Des de l’AMPA volem que els nostres alumnes surtin al mercat amb el millor curriculum possible! (codi d’activitat XINÈS)

Mínim de 6 persones i màxim de 8 per classe.
Les classes seran els dilluns de 16h a 17h.
Preu mensual de 30€.

INFORMÀTICA MUSICAL I EDICIÓ D’ÀUDIO
Vols aprendre a editar música? Mesclar cançons, editar gravacions, escriure partitures? En aquest curs t’ensenyarem a produir la teva pròpia música, descobrint les eines informàtiques que tenim a l’abast. (codi d’activitat: INF_MUSICAL)

Mínim de 4 persones i màxim de 6 per classe.
Les classes seran els dimecres de 19h a 20h.
Preu mensual de 30€.

HARMONIA BÀSICA PER TECLAT I GUITARRA

Acompanya les teves cançons preferides amb la guitarra o el teclat, aprèn els acords més senzills i les rodes harmòniques més usuals. Només cal que disposis d’un teclat o d’una guitarra. No calen coneixements previs de música. (codi d’activitat: TECL_GUIT).

Mínim de 4 persones i màxim de 6 per classe.
Les classes seran els dimecres de 18h00 a 19h00.
Preu mensual de 30€ (instruments no inclosos).

ATREVEIX-TE AMB LA CLÀSSICA

La música clàssica és preciosa, conmovedora i emocionant. Segur que més d’una vegada t’ha fet riure, plorar o sentir unes ganes boges de viure. És a les pel·lícules, a les sèries, als documentals, als anuncis, als videojocs i fins i tot dins de la música moderna. Descobreix d’on vénen aquestes melodies i qui les va crear (codi d’activitat: CLÀSSICA).

Mínim de 4 persones i màxim de 6 per classe.
Les classes seran els dilluns de 16h a 17h.
Preu mensual de 30€.

GUITARRA o UKELELE?

Vols aprendre a tocar la guitarra o prefereixes més l’ukelele? Apunta’t i t’ensenyarem els conceptes bàsics per començar, anima’t! (codi d’activitat: CORDES).

Mínim de 4 persones i màxim de 6 per classe.
Les classes seran els dimecres de 17h a 18h.
Preu mensual de 30€.

IMPROVISEM!

Atreveix-te a inventar-te la teva pròpia música de manera dinàmica i fàcil, no importa quin instrument toquis o quin estil musical t’agradi més. Improvisa! (codi d’activitat: IMPRO).

Mínim de 4 persones i màxim de 6 per classe.
Les classes seran els divendres de 17h a 18h.
Preu mensual de 30€.