Des de l’Ampa volem potenciar les activitats esportives, lúdiques i acadèmiques fomentant la creativitat, la participació, el respecte i el treball en equip. Per això volem oferir una sèrie d’activitats, en col·laboració amb l’Institut, engrescadores, amenes i que ben segur no passaran desapercebudes.

Durant el tercer trimestre proposem les següents activitats adreçades als nostres socis:

Activitats de reforç

Com a iniciativa per aquest primer any ens centrarem en el reforç acadèmic en dues assignatures clau per al futur dels alumnes, matemàtiques i anglès. Començarem per oferir aquestes activitats als alumnes de 1er i de 2on d’ESO. Si teniu un fill/a en algun d’aquests cursos al qual li costa seguir les classes, no ho dubteu, us oferim ajut per a potenciar les seves capacitats i l’ajudem a superar l’assignatura:

Activitat Descripció Horari Preu
Reforç de matemàtiques (12 places) En aquesta activitat es treballarà i s’aprofundirà en el temari de matemàtiques impartit a les classes de l’institut, es donaran tècniques per a entendre la matèria i per preparar els examens i s’ajudarà a entendre i a resoldre els deures Dimarts de 16h a 17:30 30€ al mes (només per a socis de l’ampa). Aquest preu inclou tot el material didàctic necessari per l’activitat.
Reforç d’anglès (12 places) En aquesta activitat es treballarà i s’aprofundirà en el temari d’anglès impartit a les classes de l’institut, es donaran tècniques per a entendre la matèria i per preparar els examens i s’ajudarà a entendre i a resoldre els deures Dimarts de 15h a 16:30 20€ al mes (només per a socis de l’ampa). Aquest preu inclou tot el material didàctic necessari per l’activitat

Activitats esportives

També com a prova pilot engeguem una activitat amb ritme: HIP HOP per a alumnes de 1er i de 2on d’ESO. Si al vostre fill/a li agrada el ball, no se la pot perdre!

Activitat Descripció Horari Preu
Hip Hop (16 places) En aquesta activitat, la Carla una apassionada de la dansa iniciarà els alumnes en els passos i moviments d’aquest ball. És una activitat que potencia l’expressió corporal, la coordinació, la memòria i la creativitat. A final de curs els alumnes mostraran tot el que han après amb una coreografia feta a mida. Dimarts de 16h a 17:30 30€ al mes (només per a socis de l’ampa).

Per manca d’inscripcions, les activitats que havíem programat pel tercer trimestre no es realitzaran. Tornarem a intentar-ho en el trimestre de tardor del curs 2018/2019 i us avisarem tan aviat tinguem la nova planificació feta.