EXTRAESCOLARS 2018-2019

L’AMPA de l’institut Vilamajor té com a objectiu prioritari fomentar el desenvolupament integral dels alumnes, per això volem col·laborar en les diferents àrees de coneixement amb un complert programa d’activitats extraescolars, dissenyades segons els trets que defineixen el model educatiu del centre.

Treballarem amb els nostres alumnes en el desenvolupament d’habilitats que els ajudi a enfrontar-se als canvis constants i als reptes del segle XXI.

La creativitat i la innovació, el pensament crític, la resolució de problemes, les habilitats de comunicació, la col·laboració i el treball en equip són essencials a la seva formació. Així com la motivació i l’interès per a l’activitat, són imprescindibles per a que l’alumne aprofiti al màxim totes les seves possibilitats.

I perquè cada noi/noia té una activitat extraescolar especialment dissenyada per a ell/ella…

– Promocionem l’activitat físico-esportiva a través d’activitats complementàries a la programació de l’assignatura d’educació física amb Hip-Hop i Voleibol.

– Potenciem les matèries que puguin, en algun moment, tenir certa dificultat per als nostres alumnes, especialment assignatures com les matemàtiques, la física i la química.

– Fomentem a l’alumne una major autonomia i responsabilitat en la gestió del seu temps lliure, millorant les habilitats socials i de comunicació. Farem tallers d’Improvisació Teatral i d’Intel·ligència Emocional.

Les activitats extraescolars es realitzaran fora de l’horari escolar, tots els DIMARTS de 15h a 17.30h. Començaran a l’octubre i acabaran a finals de maig.

Les activitats tindran un caràcter pràctic i amè i els grups seran reduïts i distribuïts per rangs edat i/o nivell acadèmic per a facilitar l’aprenentatge individual de cada participant.

Perquè les activitats es realitzin, es requereix tant un nombre mínim, com un màxim d’alumnes a cada trimestre.


La reserva és per trimestre i el pagament mensual.

REPÀS
Aquesta activitat està destinada a aquells alumnes que en algun moment en el seu procés d’aprenentatge, trobin dubtes o problemes que a la classe no sàpiguen resoldre. Aquestes classes reforcen a l’alumne i els hi dóna estratègies per a superar exàmens i dubtes a l’hora de fer deures.
Les classes seran d’1 hora i 15 minuts i inclouen:– matemàtiques

(codis d’activitat: MATEMÀTIQUES_1, MATEMÀTIQUES_2, MATEMÀTIQUES_1_BAT),
– física (codis d’activitat: FÍSICA_ESO, FÍSICA_1_BAT, FíSICA_2_BAT) i
-química (codis d’activitat: QUÍMICA_1_BAT, QUÍMICA_2_BAT).
Mínim de 6 persones i màxim de 10 per classe.
Preu mensual de 15€.

ANGLÈS
El llenguatge universal! A vegades aquest idioma costa tirar-lo endavant. Amb aquestes classes, volem ajudar a l’alumne resolent dubtes, per poder així, fer els deures amb comoditat i donar un reforç per aprovar els exàmens (codis d’activitat ANGLÈS_1, ANGLÈS_2, ANGLÈS_BAT).

Si el teu nivell és bo, t’oferim l’oportunitat de progressar més i millor per tal que puguis treure’t una titulació acadèmica sense sortir de l’Institut (codis d’activitat ANGLÈS_B2, ANGLÈS_C1).

Les classes seran d’1 hora i 15 minuts.
Mínim de 6 persones i màxim de 10 per classe.
Preu mensual de 15€ (anglès de repàs) i 30€ (anglès de titulació).
ACTIVITATS ESPORTIVES
Si el que et va són els esports, hem preparat dues activitats que segur t’agradaran:HIP-HOP i VOLEIBOL.
A Hip-Hop podràs donar els teus primers passos i treure el/la ballarí/na que portes a dins (codi d’activitat HIP_HOP).

Les classes seran d’1 hora i 30 minuts.
Mínim de 6 persones i màxim de 10 per classe.
Preu mensual de 35€.

Voleibol et portarà a entendre aquest esport energètic i emocionant. Jugar a voleibol ajuda a posar-se en forma amb el seu entrenament cardiovascular. Mitjançant diferents exercicis i jocs s’estimula l’equilibri, la precisió i la simetria de les extremitats (codi d’activitat VOLEIBOL).

Les classes seran d’1 hora i 30 minuts.
Mínim i màxim de 12 persones per classe.
Preu mensual de 35€.

IMPRO TEATRAL
La improvització ensenya a deixar espai a la creativitat i a la imaginació per poder crear històries al moment.
El teatre és una representació artística que utilitza el cos, la veu, l’espai i el temps escènic per comunicar idees, emocions i vivències.
Utilitzant la improvització com a eina teatral, aconseguirem ser conscients de la nostra creativitat i imaginació, treballarem l’elasticitat mental, aprendrem dels errors, crearem en grup i de forma proactiva, sabrem expressar el que sentim… mitjançant exercicis i jocs, treballarem sobre nosaltres mateixos i el grup (codis d’activitat TEATRE_1, TEATRE_2).

Les classes seran d’1 hora i 15 minuts.
Mínim de 6 persones i màxim de 14 per taller.
Preu mensual de 35€.

INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL
La intel·ligència emocional és la base del benestar de les persones i cal entrenar-la.
Hem de ser capaços de identificar el que sentim davant les diferents situacions que la vida ens presenta i saber gestionar de manera sana aquesta emoció.
Treballar i educar als nostres alumnes en la intel·ligència emocional, farà millorar la seva capacitat de concentració i d’escoltar, obtenir una millora del rendiment acadèmic, disminuir l’estrès i l’ansietat, ensenyar a gestionar les preocupacions i controlar impulsos, incrementar la motivació i la responsabilitat (codi d’activitat INTEL_EM)
Les classes seran d’1 hora.
Mínim de 6 persones i màxim de 10 per taller.
Preu mensual de 60€